Het Zomercircus is een groot succes!

Namens de Zomerkaravaan mag de circusschool van Oosterhout het Zomercircus organiseren in Oosterhout.

Op 3 locaties in Oosterhout zal deze zomer het Zomercircus spelen.

Afgelopen week was de eerste editie aan de Sterrenlaan bij basisschool Sterrendonk.

Op Donderdag kwamen 32 gespannen kinderen aan op het grasveld aan de Sterrenlaan. Hier stonden 3 circusartiesten hen al op te wachten. Donderdag is er hard getraind aan alle onderdelen van het circus. We hebben op de ballen gelopen, gejongleerd, op een koord gedanst en met de Diabolo gespeeld. Helemaal aan het einde van de dag hebben we ook nog samen acrobatiek gedaan.

Op vrijdag kwamen de kinderen enthousiast weer terug. Vandaag was de grote dag. Al vroeg in de ochtend werd de grote circustent opgebouwd. Samen hebben we een complete circusvoorstelling gemaakt en om 15.30 uur mochten we de voorstelling eindelijk spelen.

Zo’n 150 man publiek verzamelde zich bij de tent om te komen kijken naar de gratis circusvoorstelling. Er werd geklapt en gejoeld en enthousiast meegeleefd. De voorstelling was een succes. Na de voorstelling waren de artiesten moe, maar heel tevreden. De reacties waren dan ook heel positief, het was genieten.

Gelukkig komen er nog 2 edities van het zomercircus aan. Op 4 en 5 augustus staat het zomercircus in de Floraliatuinen. En op 1 en 2 september zijn we te vinden in het Slotpark.

Meedoen met het zomercircus kan als je 6 jaar of ouder bent. Inschrijven kan via www.inoosterhout.nl

Dankzij gemeente Oosterhout is dit zomercircus geheel gratis. Zowel om deel te nemen als te komen kijken, dus graag tot ziens in de piste!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.