Film in het park

Op 3 september 2022 om 21.00 uur wordt in Slotpark-Oost in de open lucht de film Licorice Pizza getoond, toegankelijk voor iedereen die wil komen kijken. De toegang is namelijk geheel gratis.

De organisatie is in handen van de Juniorkamer Oosterhout (Junior Chamber International ofwel JCI), een club van zo’n 30 jonge ondernemers, die hiermee beoogt dat de bewoners van onze stad weer samen een (gesponsorde) evenement kunnen bijwonen. JCI wil meer activiteiten ontplooien die ondernemend Oosterhout en de burgers dichter bij elkaar brengen.

Licorice Pizza is een film uit 2021 van de regisseur Paul Thomas Anderson en is een romantische comedy. Het verhaal speelt in de jaren zeventig in Los Angeles en het is een film over liefde en een ontluikende vriendschap tussen Gary (vertolkt door Cooper Hoffman) en Alana (Alana Haim). Eén van de beste scènes uit Licorice Pizza is dat Alana een gigantische truck kilometers in z’n achteruit van een berg afrijdt, omdat de benzine op is. Destijds kreeg deze film 3 Oscarnominaties toebedeeld en hij kreeg een IMDb-beoordeling van 7,2. Het advies is 12 jaar en ouder.

Praktische tips: Neem in ieder geval zelf iets mee om op te zitten. Parkeren kan per fiets dicht bij de film of per auto op het Slotjesveld. Er is de mogelijkheid iets te drinken aan te schaffen in het park.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.