The Grapes, Reünie op herhaling

Op zaterdagavond 20 augustus staat de Oosterhoutse sixties-tribute band The Grapes voor een volgend “reünie”-optreden op het podium van café Oud Brabant, Leijsenhoek 13 in Oosterhout. Aanvang ca. 21.00 uur, toegang gratis

Het is inmiddels al weer 4 jaar geleden dat The Grapes tijdens hun laatste “reünie”-optreden Oud Brabant en de Leijsenhoek ( met de buitenbar op het terras) vol speelden. Dat was toen alleszins bedoeld als laatste optreden maar Corona heeft de geesten de afgelopen jaren rijp gemaakt om toch nog eens bij elkaar te komen. De les is daarbij natuurlijk: “pluk de dag en geniet er van zolang je kan”. Dus hebben de mannen zich over hun eerdere bedenkingen heen gezet en zijn ze weer gaan oefenen.

This could be the last time

Een normale band repeteert en speelt het hele jaar door en onderhoudt op die manier zijn live-conditie. The Grapes beginnen echter een aantal maanden van te voren om het hele repertoire er weer in te slijpen voor één optreden. Daar moet hard voor gewerkt worden, zeker met het door hun gekozen repertoire: Sixties-muziek op de manier waarop die muziek bedoeld is geweest door de originelen zoals The Beatles, The Rolling Stones, The Moody Blues, The Beach Boys, Them etc.

Daarnaast blijven ze zeer kritisch op hun eigen prestaties want het moet natuurlijk wel goed zijn en kloppen. In wezen zou het dus gewoon het aller, allerlaatste optreden kunnen zijn?: “We zullen zien, zeg nooit, nooit, maar inderdaad This could be the last time”. Dus we hebben met zijn allen in ieder geval zeker nog één kans om The Grapes aan het werk te zien en te horen met hun Sixties Originals:

Kees Ernst – vocal en gitaar

Jan Scherders – vocal en gitaar

Johan Ernst – basgitaar

John Maton – drums

Cor Ernst – vocal en toetsen

kunnen er zomaar weer een historische avond van maken in Café Oud Brabant aan de Leijsenhoek en……. het zou ook zomaar de laatste keer kunnen zijn! En voor het geval het weer erg druk wordt: we hebben een buitenbar op ons terras. Toegang gratis.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.