Wethouder opent 2 padelbanen OTC De Warande

Op zondag 28 augustus 2022 tijdens de finale dag van het tweede Warande Open Padeltoernooi, opende Arnoud Kastelijns, wethouder Sport Gemeente Oosterhout, om 13:00 uur twee nieuwe padelbanen voor OTC De Warande.

In 2019 werd OTC De Warande door een groep enthousiaste leden op het spoor van padel gezet. In december 2020 werden de eerste twee padelbanen in gebruik genomen. De club kreeg een boost en het ledental steeg. Door deze groei was uitbreiding met nog twee padelbanen een logische stap.

Voorzitter Jacco Buisman: “Met 4 padelbanen en 9 tennisbanen hebben we een mooie stap gezet naar een toekomstbestendige club”.

Meer informatie: https://www.otcdewarande.nl/padel/

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.