Zomerse sferen met Tango de Barrio in Stadstuin de Schelp

Op zondag 4 september a.s. om 15.00 uur kunt u genieten van de warme klanken van “Tango de Barrio” in Stadstuin de Schelp. Tot eind september bent u nog ieder weekend van harte welkom om te genieten van dit unieke stuk natuur midden in het stadshart van Oosterhout tijdens de GRATIS toegankelijke zondagmiddagconcerten.

Composities van Piazzola, Pagliese en Troilo komen tot leven in tango’s zoals deze oorspronkelijk zijn ontstaan in de patio’s, café’s, zaaltjes en bordelen van Buenos Aires.

Uitdagend, intiem en hartverwarmend met zang, bandoneon, viool, piano en contrabas.

Tango de Barrio, opgericht in 2013 door Pieter Thijsen, speelt onder andere tango uit de “Epoca de Oro”, Milonga, wals maar ook modernere tango zoals het betoverende “Oblivion”. De groep bestaat verder uit Eefje van Huijkelom, Seniz Duru Koevoets, Conchita Barbé Vicuna en Jacques van ’t Ende.

Voor een heerlijk drankje, is ons Mooi Keetje geopend op zondagmiddag.

In de tuin kunt u tevens verschillende kunstwerken van diverse kunstenaars uit Oosterhout en omgeving aanschouwen, en eventueel aanschaffen: Eric Alferink, Toon Berende, Marion Bruns, Yvonne Dollé, Piet Joosen en Eric Dauwerse, Adriaan Seelen, Rick Siemons, Rien Snoeren, Karin Soeteman en Martien de Visser.

De tentoongestelde beelden zijn vervaardigd uit verschillende materialen, zoals keramiek, brons, arduin, hardsteen, ijzer, graniet, hout, polyester en glas. Het blijft een speciale gewaarwording deze bijzondere objecten in de buitenlucht.

Tot en met 25 september is de tuin iedere vrijdag, zaterdag en zondag vrij toegankelijk tussen 11.00 en 18.00 uur om de unieke kunsttentoonstelling te bewonderen.

U vindt Stadstuin de Schelp aan het parkeerterrein de Vijzel aan de St. Janstraat in Oosterhout. Meer informatie kunt u vinden op onze website www.stadstuindeschelp.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.