Je kunt meer dan je denkt!

Workshop door Eus Roovers voor 65-plussers.

Eus Roovers (Oosterhout, 1968) maakt eenvoudige tekeningen, waarbij hij beeld en tekst combineert. Met veel humor en enthousiasme vertelt hij over zijn werk en zet iedereen ook zelf aan het tekenen. Uitgangspunt daarbij is: je kunt het niet fout doen!

Workshop ´Je kunt meer dan je denkt!´

Tijdens een aantal interactieve bijeenkomsten gaat Eus dieper in op wat er allemaal komt kijken bij het maken van een tekening. Hoe kom je op ideeën? Wat heb je er allemaal voor nodig? Welke materialen zijn het meest geschikt? Hoe ontwikkel je je eigen stijl? En moet een tekening eigenlijk per se mooi zijn? Uiteraard gaan de deelnemers ook zelf aan de slag. Aan de hand van een aantal korte creatieve opdrachten gaat iedereen op zoek naar zijn eigen tekentalent. De workshop wordt gegeven in activiteitencentrum Dommelbergen op 10 en 24 oktober, 7 en 21 november. Aanmelden kan aan de balie bij Theek 5 of via https://www.theek5.nl/activiteiten.

Plezier

Belangrijk kenmerk van de workshops is de laagdrempeligheid van iedere bijeenkomst. Het gaat puur om het PLEZIER in tekenen, zoals sommigen dat wellicht nog wel kennen van hun jeugd. Laat het kind in jezelf dus weer herleven en herontdek de lol van het maken van je eigen tekeningen. En je zult dan inderdaad zien: ‘Je kunt meer dan je denkt!’

Expositie

Leuke bijkomstigheid is dat alle deelnemers de gelegenheid krijgen hun kunstwerken tentoon te stellen in een vestiging van Theek 5. En wie weet word je zo nog ontdekt als kunstenaar!

Meer info over Eus vind je op www.eusroovers.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.