Ontdek h19 tijdens de Snuffelweek

In de Snuffelweek van 5 t/m 10 september kun jij komen ontdekken met welk talent je dit seizoen aan de slag wil. Muziek, dans, theater of beeldende kunst? Het kan allemaal! Bij h19 vind je zeker een cursus die bij jou past.

Het programma van de Snuffelweek staat op h19.nl/snuffelweek. Van daaruit kun je voor jezelf een planning maken van de cursussen die je wil ontdekken. Kom kijken, luisteren en uitproberen en stel al je vragen aan onze docenten.

Heb je precies gevonden wat past bij jouw creativiteit? Schrijf je dan snel in voor het nieuwe seizoen. Dat kan online via h19.nl of haal een inschrijfformulier bij de balie. De cursussen starten vanaf 5 september.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.