Con Brio speelt Young Frankenstein

De humoristische musical stond eigenlijk gepland voor oktober 2020, maar moest helaas verplaatst worden door de coronapandemie. Nu is het dan eindelijk zover. Op 21, 22 en 23 oktober worden in totaal vijf voorstellingen gespeeld.

In de musical verlaat Frederick Frankenstein zijn verloofde om zijn familiegeschiedenis te ontrafelen in Transsylvanië. Een merkwaardige huishoudster, misvormde knecht en sexy dame blijken dé hulp te zijn om zijn grootvaders levenswerk voort te zetten. De dorpsbewoners zitten hier echter niet op te wachten nu de rust is wedergekeerd. Komt er een nieuw monster tot leven??

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.