Splash Beatz Halloween

Op vrijdag 21 oktober is het weer tijd voor Splash Beatz Halloween. Ook dit jaar zal er voorafgaand aan het discozwemmen weer een griezelig leuke spooktocht plaatsvinden. Om toegang te krijgen tot het zwembad heb je een toegangskaartje nodig, maar alle toegangskaartjes zijn plots verdwenen. Een van de medewerkers van het zwembad dacht een griezelig figuur met de kaartjes vandoor te zien gaan richting het bos.

Durf jij het aan om het donkere bos in te duiken op zoek naar de verloren toegangskaartjes? Maar pas op. Er spoken een aantal mysterieuze wezens rond als het donker wordt.

Durf jij het avontuur aan? De spooktocht start vanaf 19.00 uur. meld je aan via: www.dewarande.nl/SplashBeatz. Ook als je liever niet het donkere bos in wil is er voor jou gewoon Splash Beatz, dan ben je welkom van 19.15 uur tot 20.45 uur.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.