Programma Oosterhout Vandaag op Zaterdag

In het programma van Oosterhout Vandaag op Zaterdag van 22 oktober 2022 is de eerste gast Gerard Heintjes. Hij gaat de cursus Uitkomen met je inkomen weer verzorgen en vertelt wat er allemaal aan de orde komt in de cursus. Tweede gast is Eric Wetzels. Hij is recent gekozen tot voorzitter van de VVD. Wat zijn zijn plannen? Als laatste gast in het eerste uur, schuift Harm Jan Krips aan. Hij is directeur van Stichting Pim Senior in Dorst en hij vertelt over de ontwikkelingen en de plannen voor de toekomst.

In het tweede uur is Lisianne Fennema de eerste gast. Zij licht de nieuwe campagne van Stichting met je Hart toe. De nieuwe campagne is getiteld: Ik verveel me dood. Daarna komt Marie-Cécile Donders het programma in de binnenstad rondom Halloween toelichten. Laatste gast in het programma is Marjolijn Schuurmans van Theek5 en zij gaat het met presentatrice Gerry Oomen hebben over laaggeletterdheid en dan met name onder de jeugd.

Oosterhout Vandaag op Zaterdag wordt live uitgezonden vanuit Theek5 tussen 14.00 en 16.00 uur. De techniek is in handen van Hans Bellingwout.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.