Online interessepeiling elektrische deelauto

Enige tijd geleden zijn in Slotjes-Midden al twee elektrische deelauto’s geplaatst. Vanwege het succes hiervan, wil de gemeente Oosterhout het aantal deelauto’s graag uitbreiden. Samen met OnzeAuto organiseert de gemeente een online interessepeiling om te onderzoeken of er ook in andere delen van Oosterhout voldoende belangstelling is voor het delen van een elektrische auto.

Om een elektrische deelauto te kunnen plaatsen, zijn ongeveer 10 gebruikers nodig. Om te achterhalen in welke straten of buurten er het grootste draagvlak is, wordt er tot en met 15 november een online interessepeiling gehouden. Inwoners van heel Oosterhout kunnen hieraan deelnemen.

Op www.onzeauto.com kan de enquête ingevuld worden.

2 Comments

  1. Geen interesse
    Er zijn veel … belangrijkere zaken in Oosterhout om je druk over te maken
    Waak voor commerciële inmenging komt nooit goed

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.