Bezwaren tegen bouwplan Dorst-Oost

Bouwplan Dorst-Oost omvat een plan om 165 woningen te bouwen. Milieuvereniging Oosterhout heeft bij de Raad van State een rechtszaak aangespannen, omdat zij vindt dat de woningen niet op de aangewezen plek in het buitengebied thuis horen. Volgens de vereniging is er genoeg ruimte in Oosterhout om woningen te bouwen en hoeft daarvoor geen waardevol bos opgeofferd te worden.

Ook omwonenden van het beoogde bouwgebied hebben bezwaren tegen de bouw van woningen. Donderdag 20 oktober 2022 is de zaak behandeld door de Raad van State en die doet binnen enkele weken uitspraak. De kans bestaat dat het bouwplan aangepast moet worden of helemaal van tafel gaat.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.