NO ZERO & NO FUZZ

Zondagmiddag 30 oktober in Café Oud Brabant

Op zondagmiddag 30 oktober staat de coverband “No Zero” op het podium van Café Oud Brabant, Leijsenhoek 11-13 in Oosterhout. De band wordt vooraf gegaan door tributeband “No Fuzz”. Aanvang 15.30 uur, toegang gratis.

No Zero was hiervoor bekend onder de naam Mancave maar door wat wisselingen in de band besloten ze een andere naam aan te nemen. De band bestaat uit Toon (drums), Rob (bas), Cees (gitaar en zang), Hein (gitaar en zang), Lucien (toetsen) en sinds kort is daar Martijn bijgekomen die de vocalen voor zijn rekening neemt.

Het repertoire kan omschreven worden als breed en divers van Nederlandse poprock tot en met classic covers.

Dit optreden wordt hun allereerste optreden in deze samenstelling, dus een aantal bandleden zal wel wat spanningen weg moeten drinken voor ze het podium opgaan. Daar hebben ze overigens geen moeite mee. De naam No Zero verwijst namelijk naar het feit dat ze geen alcoholvrij bier wensen.

Dus met een beetje goede wil, een paar versnaperingen en vooral een enthousiast publiek zullen ze zich door deze eerste vuurdoop kunnen slaan. No Zero start om ongeveer 16.30 uur

De band heeft in No Fuzz een stevige band als supportact. No Fuzz zal hun tribute van ACDC van een paar jaar geleden nog eens dunnetjes overdoen. Het optreden tijdens “ tribute on the rocks” 2020 was er eentje van hoog niveau. Marcel (drums), Martin (bas), Jan Maarten (gitaar) en Jan Max (gitaar en zang) zullen hem weer ouderwets van jetje geven. No Fuzz start hun ACDC tribute om ca. 15.30 uur

Foto Marco Broos

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.