TSC onverdiend uit bekerstrijd 1-2 .

Van verslaggever Henk Jansen

Op een mooie nazomeravond afgelopen zaterdag stond de bekerwedstrijd TSC  2e klasse tegen Unitas’30 hoofdklasse op het programma . Heel veel supporters uit Etten –Leur waren meegekomen om hun succesvolle team bij te staan. En dat was nodig ook. TSC speelde met lef en brutaal. Het leek er zelfs op, dat hoe sterker de tegenstander hoe beter TSC . Niemand keek er dan ook van op dat halverwege de 1e helft TSC verdiend op 1-0 kwam door een prachtige vrije trap van Tim Rubenkamp. Hij schoot vanaf 25 meter de bal loeihard langs de muur in de linker beneden hoek.  Amper 5 minuten later was het aanvoerder Marnix van der Velden die met rechts geschoten ,  de bal via de binnenkant van de kruising terug het veld in zag komen. De 2-0 zou een feit hebben geweest . Echter nu bleven de  mannen uit Etten – Leur er geloof in houden.  Maar buiten het voetbal gebeurde er deze avond nog meer bijzondere dingen . De vader van de trainer van Unitas’30 zat rustig naast de dug out toen hij plots in elkaar gezakt naar de grond ging. Wat bleek , hij kreeg een bal loeihard op het achterhoofd van een wedstrijd op het andere veld. De wedstrijd werd uiteraard stil gelegd. Men vreesde het ergste.  Gelukkig kwam de man weer bij zinnen en kon de strijd na de rust worden voortgezet. Na de thee eerst de minuten inhalen van de pauze voor de rust. Opnieuw ging de strijd weer gelijk op. Beide doelmannen waren in juiste vorm. Bij TSC stond vandaag Yannick Millenaar onder de lat en hij liet opnieuw zien dat hij voor niemand onder hoeft te doen. Hij speelde een foutloze partij. En straalde veel vertrouwen uit . Halverwege de 2e helft de eerste en enige dekkingsfout bij TSC achterin en gelijk was het Unitas dat met een mooie kopbal de 1-1 liet aantekenen. Nog was alles mogelijk. Echter nu sloeg de pech toe voor TSC  ,amper 4 minuten later een hoekschop voor Unitas. De bal voor de goal en via de kluts viel de 1-2 via een eigen TSC speler. Tegen de verhouding in kwam Unitas op  1-2.  Kort voor het eind moest de ambulance dan toch naar de Warandelaan waar hij eerder was afgebeld voor het 1e geval . Nu was het een Unitas’30 speler die door een ongelukkige botsing een zware schouderblessure op liep. Opnieuw lag de wedstrijd lange tijd stil. TSC kon daarna in de resterende minuten niet meer scoren hoe kort ze er ook bij waren . Ze hadden een prima wedstrijd gespeeld , maar deze keer was Unitas’30 de gelukkige winnaar. TSC kon met trots en opgeheven hoofd het veld en de bekerstrijd  verlaten .  Een gelijke stand was de meest terechte uitslag geweest van deze overigens sportieve wedstrijd .Zondag geen wedstrijd en een week later herstart van de competitie . TSC is goed bezig en liet vandaag opnieuw prima veldspel zien .                                    

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.