Geld in relatie tot kinderen en pubers

Hoe leer je je (puber) kind omgaan met geld? De gratis bijeenkomst ‘Omgaan met geld’ bij Theek 5 geeft antwoord!

1 op de 5 jongeren in Nederland komt in de schulden. Een behoorlijk hoog aantal! Maar hoe voorkom je zoiets? Uit onderzoek is gebleken dat je als ouder een grote rol kunt spelen in de financiële opvoeding van je kind en hoe je hem of haar moet leren omgaan met geld. Iedere ouder kan zijn of haar kind leren om te gaan met geld. Het maakt niet uit of je zelf veel of weinig geld hebt. Wat telt is wat je meegeeft in je opvoeding.

Er komen zaken aan bod als: zakgeld, kleedgeld, sparen en financiële verleidingen. Er is voldoende ruimte om al je vragen te stellen. Na deze interactieve bijeenkomst weet je hoe je je kind financieel kan voorbereiden op de toekomst.

De bijeenkomst wordt georganiseerd door Theek 5 en de gemeente Oosterhout in samenwerking met stichting Voorlichting Op Scholen.

? Dinsdag 22 november 2022

⏰ 20:00 – 21:30

☕️ Inloop vanaf 19:30 met koffie en thee.

Klik hier om je aan te melden voor deze gratis bijeenkomst: https://bit.ly/3SfABAn

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.