VVD verliest raadslid

Mirjam de Wit -van Loon, vanaf 2018 gewaardeerd raadslid. Sinds 1 sept 2021 fractievoorzitter van de VVD in Oosterhout. Tevens is ze de eerste vrouwelijke vice-voorzitter van de gemeenteraad. Maar nu hangt ze door omstandigheden haar politieke plunjezak aan de wilgen. Mirjam is al vanaf haar 18e lid van de VVD een liberaal in hart en nieren. Vanaf de zijlijn wil ze graag betrokken blijven bij de Oosterhoutse politiek

Deze 50er is geboren in Breda, woont in Oosterhout is getrouwd met Patrick en heeft 2 kinderen. Ze werkte voor de gemeente Tilburg als ketenmanager in de jeugdzorg. Maar heeft nu een nieuwe baan geaccepteerd. Hiervan geeft ze aan dat deze niet meer te combineren valt met haar raadswerk.

Mirjam zegt hierover zelf het volgende : “Ik heb helaas het besluit moeten nemen om te stoppen als raadslid. Oosterhout verdient raadsleden die tijd hebben om goed hun werk te doen, tijd die ik er momenteel niet meer aan kan geven. Ik kijk terug op vijf mooie jaren als raadslid en blijf me graag aan de zijlijn inzetten voor onze mooie gemeente. Het was me een eer om mee vorm te geven aan de toekomst van Oosterhout”.

Voorzitter van VVD Netwerk Oosterhout, Jeroen Peterse, betreurt het besluit van Mirjam: “Zowel onze fractie als de Oosterhoutse gemeenteraad verliest een gedreven en betrokken raadslid. We zijn dankbaar voor Mirjam’s inzet in de afgelopen jaren”.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.