Young Frankenstein, monsterlijk succes.

Vorige week en vooral vorig weekend was het D-DAY voor het Oosterhoutse musical gezelschap Con Brio. De griezelkriebels gierden door Oosterhout. Niet alleen voor Halloween maar in De Bussel ook voor de vijf opvoeringen van Young Frankenstein. De gezonde spanning was te snijden. Maar het resultaat mocht er zeker zijn. Dit getuige de vele positieve recensies.

Verschillende recensenten bezochten de voorstelling en schreven nadien absoluut lovende woorden. Chapeau dus het hele team van Con Brio.

De recensent van Musicalsites schreef: De uitmuntende kwaliteit van zang en spel doen je amper geloven dat dit een amateurgezelschap is. Musicalworld zegt: Kostuums en grime zijn geweldig. En: Indrukwekkende dans vol enthousiasme.

De medewerking van het Theater Orkest Brabant voegde zeker sfeer toe. Maar ook de uitmuntende Kap en grime. Nog eens kijken hoe dat in zijn werk ging ? Klik hier https://www.instagram.com/reel/CkTEBHdjRnN/?utm_source=ig_web_copy_link

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.