MECANO SPECIAL in museumcafé

Zaterdag 12 november wordt het museumcafé van Speelgoedmuseum Op Stelten omgetoverd tot een Meccano paradijs voor jong en oud. Leden van het Meccano Gilde Nederland tonen hun statische, mechanische maar ook radiografisch bestuurde modellen.

De toegang tot het museumcafé is gratis. Voor de rest van het museum, waar ook Meccano items te bewonderen zijn, gelden de gebruikelijke tarieven.

De aanwezige bouwers van Meccano vertellen hier gepassioneerd over hun hobby, erg leerzaam! Ook worden nieuwe en gebruikte onderdelen verkocht en niet te vergeten ideeën uitgewisseld.

Al ca 120 jaar is Meccano een speelgoed begrip. En het Meccano Gilde bestaat dit jaar 40 jaar. Leden wisselen ideeën uit met elkaar op de ca 10 jaarlijkse evenementen. Maar er is ook een blad, een website met informatie en een Meccano archief. Voor meer informatie kijk op www.meccanogilde.nl

Dus is Meccano jouw ding, kom dat naar Speelgoedmuseum Op Stelten aan de Zandheuvel 51 in Oosterhout. Zaterdag 12 november van 11.00 tot 17.00 uur.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.