RESPECT

De Week van Respect gaat van start!

Deze week staat respect centraal. Dit jaar schenken we binnen de gemeente Oosterhout extra aandacht aan respect rondom het thema sport. “Zie elkaar, wees geïnteresseerd, stel vragen en deel een stukje van jezelf. Want dan kun je je herkennen in de ander als mens. Ook wanneer er op het eerste gezicht geen enkele overeenkomst lijkt te zijn; naast mens zijn, want dat zijn we allemaal.” ❤️

De gemeente Oosterhout doet voor het tweede jaar op rij mee aan de Week van Respect, die georganiseerd wordt door de landelijke Respect Foundation. Zij organiseren jaarlijks deze nationale bewustwordingscampagne.

Deze week zal MOOVE tijdens de gymlessen in het basisonderwijs extra aandacht besteden aan het onderwerp respect. Sportief gedrag staat daarbij centraal. Daarnaast doen ook een aantal scholen, sportverenigingen en sportaanbieders mee.

Woensdag 2 november vond de aftrap van de NAC Streetleague in Oosterhout plaats. Zes teams strijden het komende jaar tegen elkaar tijdens een voetbalcompetitie in de wijken. De Kick-off was een groot succes!

Meer informatie over de Respect Foundation? Kijk dan op https://respectfoundation.nl/

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.