Film op locatie: Bigger than us

Zondag 13 november wordt in de Vredeskerk aan de Rulstraat 6 in Oosterhout de volgende Film op locatie gedraaid. Toegang is €10,–. De film werd uitgekozen in het kader van de Kunst en Geloof week.

De Nederlands-Indonesische Melati Wijsen (20) komt al jaren met groot succes in actie tegen plasticvervuiling. Bigger Than Us toont de intrigerende en ontroerende reis van Melati waarbij ze andere jonge changemakers ontmoet die hun leven wijden aan een betere toekomst. Zij zetten zich in voor onder meer mensenrechten, het klimaat, vrijheid van meningsuiting en toegang tot onderwijs en voedsel. In een tijd waarin alles uit elkaar lijkt te vallen, laten deze jonge mensen op inspirerende wijze zien dat iedereen een verschil kan maken voor een betere wereld.

Voor meer informatie: www.filmoplocatie.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.