Staatslotterij is op zoek naar oudejaarstrekking winnaars 2021, die een lot gekocht hebben in Breda.

De Staatsloterij ging gisteren, dinsdag 15 november, op zoek naar de winnaars van de Oudejaarstrekking 2021 die zich nog niet hebben gemeld. Twee winnaars van een MINI en een winnaar van een ‘halve MINI’ hebben zich nog niet gemeld.

De deadline komt al snel dichterbij: de winnaars hebben tot 31 december 23.59 uur aanstaande om hun prijs te verzilveren. De Staatsloterij zet tijdens een landelijke zoektocht alles op alles de prijzen uit te keren.

Dat doet ze door met een trailer-met-oplegger met daarop drie opvallend bestickerde MINI’s op pad te gaan naar de verkooppunten van het winnende lot. Dus ook naar Breda waar een van de winnende loten verkocht werd door  Ton Dekkers van Boek-en Kantoorvakhandel Vives, Ginnekenweg 53, Breda.

Gisteren werd die mini dus voor de deur afgeleverd van Ton Dekkers.

Op woensdag 23 november wordt er samen met lokale retailers een uiterste poging om de winnaars te vinden. Als verkooppunten van de winnende loten spelen zij een hoofdrol tijdens deze zoektocht. Op 23 november doorkruisen ze hun gemeente, in een auto voorzien van een dak megafoon.

De oproep, de naderende deadline en het winnende lotnummer schallen uit de speakers. Zo doen zij een oproep aan de winnaars om zich tot uiterlijk 31 december met het winnende lotnummer in hun winkel te melden. Iedereen wordt opgeroepen om toch nog eens in de keukenlade of portemonnee te kijken of er geen oude Staatsloten vergeten zijn.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.