3 bands in café Oud Brabant

Op zaterdagavond 19 november is de 21ste editie van “Etalagepop” in Café Oud Brabant.

Drie bands: Sticks on the Floor, Pineapple Madness en Purple X. Aanvang 21:00 uur, toegang gratis.

“Etalagepop” is een popfestival waarbij beginnende, lokale en regionale bands de kans krijgen om zich op dit Oosterhoutse podium te presenteren. De eerste editie werd gehouden in 2003.

Deelnemende bands:

Sticks on the Floor is een beginnende rockband uit Breda: Jim (gitaar en zang) Corné (bas) en Robert (drums) spelen voornamelijk rock, met invloeden uit de jaren ’60 tot en met de jaren ‘80. Laat je verrassen door het volume van deze slechts drie koppige band , met hun opvallende muziekkeuze, waar de muzikaliteit en het enthousiasme van af spat.

Pineapple Madness is een energieke pop/rock coverband die van ieder optreden een feestje maakt. Willemijn (drums,) Jelle (bas), Boukje (zang) Roosmarijn (Gitaar/Zang), Stijn (gitaar)maken een keuze uit een ruim repertoire. Ze spelen bekende covers met een eigen twist! Daarnaast maken ze verrassende uitstapjes naar nummers met punk/ska invloeden en spelen we bad-ass medleys of te wel… Stil staan is geen optie!

Purple X is een 6-koppige formatie uit de regio. De band maakte een aantal jaren geleden een doorstart en bestaat nu uit: Marieke (lead zang), Daniëlle (zang), Linda (bas),Roel (sologitaar), Henry (slaggitaar) en Marco (drums).Purple X en speelt  pop/rock covers uit de 70’s tot en met heden met o.a. nummers van Rolling Stones, Alannah Myles, U2, Gossip, Harry Styles.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.