Zondag Jazz in De Pannehoef

Mollies Jazz Café, zondag 20 november vanaf 15.00 uur


Voor de derde keer organiseert De Pannehoef op zondag 20 november weer een oude stijl jazz concert. De eerdere twee concerten waren een groot succes.

Mollies Jazz Bunch is een orkest wat de 20er jaren weer laat herleven . Heerlijk herkenbare muziek. Henk Kruitwagen Cornet (voc), Yge Loomans trombone, Menno Bloemhof Banjo/dobro, Adri Baan sousafoon, Ed Langer saxen (voc), Wim van Fessem piano, Janet Grootoonk banj/ukelele (voc), Youp Dekkers slagwerk.

Swingen en dansen hoort erbij natuurlijk. U bent van harte welkom op de dansvloer. Tevens zorgen de dansers van Swing City Breda voor de nodige voorbeelden op de dansvloer. Demonstraties van hun dans vaardigheden zijn meeslepend voor het aanwezige publiek.

Entree is gratis. Locatie: De Pannehoef, Wilhelminalaan 57-59, 4905AT Oosterhout. Vanaf 15.00 uur

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.