Ad Evers na dik half jaar weer live

Het was een bijzondere dag vandaag, woensdag 30 november!
Voor het eerst sinds half maart presenteerde Ad Evers weer een uitzending van Oosterhout Vandaag op ORTS Radio.

Ad Evers werd in maart zeer zwaar getroffen door het corona virus en heeft een lange weg afgelegd om zich terug te vechten. Hij is nog niet helemaal de ouwe maar het gaat de goede kant op. Soms een stapje terug en dan weer twee vooruit.
Vooralsnog is zijn bijdrage voor de ORTS nog van therapeutische aard maar we vertrouwen erop dat dit snel weer voor 100% zal zijn. Dan zal het radioprogramma “Oosterhout Vandaag” weer 6 dagen in de week te beluisteren zijn i.p.v. 4, zoals nu nog het geval is.

Meer informatie op https://orts.nl/oosterhout-vandaag/

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.