Word jij Jeugdprins(es) Kaaike XVIII, lid van het GROOTKindergevolg of ontwerper van het Kinderinsigne 2023?

Wil jij aankomende carnaval alle Snotnarren voorgaan in de leut en het middelpunt zijn van het Snotnarrencarnaval in Kaaiendonk? Word jij, bij de gratie der zotheid, Jeugdprins(es) van Kaaiendonk, Jonker der Kinderkopkes en Beschermer van de Snotnarrekes en Snotnarinnekes van d’n Heuvel tot de Mert?

Op zondag 15 januari 2023 gaat OCS De Smulnarren tijdens een te gekke verkiezingsmiddag op zoek naar de nieuwe Jeugdprins(es) van Kaaiendonk en leden van het GROOTKindergevolg.

Tijdens de verkiezing, die gehouden wordt in activiteitencentrum Dommelbergen, zijn er verschillende spelrondes waarbij alle Snotnarren kunnen strijden om een rol. Je wordt hierbij geholpen door de leden van het Gevolg van Prins Mienus XV.

Je kan meedoen als je minimaal 10 jaar oud bent, je in groep 6, 7 of 8 van de basisschool zit en in Kaaiendonk woont. Inschrijven voor de verkiezingsmiddag kan tot 31 december 2022 via de website van OCS De Smulnarren.

Sinds 2008 hebben Kaaike en de Snotnarren van Kaaiendonk ook een eigen insigne. Dit insigne wordt ontworpen door de Snotnarren zelf. Ook in 2023 zijn we op zoek naar een mooi en kleurrijk ontwerp. Laat je inspireren door ons motto “We ‘ebbe ut wir te pakke!” en doe mee met de ontwerpwedstrijd. Alle informatie over hoe je dit moet doen, is te vinden op de website www.smulnarren.nl.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.