De Nieuwe Strot zoekt zangtalent

Na twee jaar afwezigheid wegens Corona komt zangtalentenjacht “De Nieuwe Strot”weer met een tweetal voorrondes in de culturele hotspot van Oosterhout, de Houthallen, op zaterdag 4 en zondag 5 februari.

De halve finale vindt plaats in Theater de Bussel op zaterdag 15 april en de finale op zondag 14 mei. In de voorrondes begeleid je jezelf via een USB-opname, in de halve en hele finale word je begeleid door The Talentband.

De jury bestaat uit professionals in de muziek en showwereld zoals Tiny Schoones pianodeskundige, Jeroen van den Bos, programmeur van het Parkfeest, Elrieke van Gelderen, Vocal Coach en Hans Vermeulen van Masters of Entertainment.

Wat kun je winnen? Een demo-opname in de Swamp muziekstudio in Raamsdonksveer en een podiumoptreden met The Talentband op het Parkfeest 2023. Denk jij dat je het aandurft, alleen, of als duo, heb jij dat talent om mee te dingen naar de titel De Nieuwe Strot 2023 ga je dan inschrijven op ons emailadres denieuwestrot@gmail.com en je krijgt de nodige informatie.

Je kunt meedoen vanaf 13 jaar. Wat hebben wij van je nodig, allereerst je naam, je leeftijd en je telefoonnummer. En verder graag een drietal nummers die je zou willen zingen. Meld je aan voor 31 december en misschien sta jij wel op het Parkfeest 2023.

Zie ook onze reportage van 2019 Strot van Oosterhout – 2019 Finale – YouTube

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.