Emiel van Pelt zet VV Oosterhout op het juiste spoor

Verliezen is 1, onsportief gedrag 2, Gilze deed beiden.

Gastheer VV Gilze mocht op 4 december VV Oosterhout ontvangen. VV Gilze zit momenteel in de hoek waar de klappen vallen en na 90 minuten voetbal was dat niet anders. Het is alweer jaren geleden dat VV Oosterhout de drie punten mee kon nemen van sportpark Verboven naar Oosterhout. Vandaag was zo’n dag, het zorgde voor opluchting van iedereen die VV Oosterhout een warm hart toedraagt. Scheidsrechter vandaag was de heer Joost Bezemer die een matige partij floot, van partijdigheid was geen sprake, gewoon een mindere dag.

VV Oosterhout begon, in tegenstelling tot eerdere wedstrijden, sterk aan de wedstrijd en al in de 2de minuut kon Diae Abjij Charlton Juan Vicento (die zijn draai weer gaat vinden) in stelling brengen zijn schot miste kracht en verdween naast het doel van Basten Hessels. Even later was het Sofyan Asrih die op aangeven van Diae Hessels op zijn weg vond. In de 19de minuut het eerste serieuze werk voor Rodney Schrauwen, hij tikte een inzet van Willem van Eijck uit de rechterhoek. In de 34ste minuut de voorsprong voor VV Oosterhout Jari van Helvoort schoot de vrije trap vanaf 20 meter onberispelijk binnen 0-1 tevens ruststand.

In de tweede helft had VV Oosterhout tot het doelpunt Van Joep van Eijck van VV Gilze de wedstrijd eigenlijk onder controle na de 1-1 was het echter VV Gilze dat gevaarlijker was dan de bezoekers. Met het inbrengen van Samir Medic, Joël de Vos, Emiel van Pelt en Martijn Schepers voor respectievelijk Sofyan, Charlton, Jonathan en Dennis kreeg VV Oosterhout vers bloed en weer meer elan. Het was met name Emiel van Pelt die VV Gilze de das omdeed hij scoorde in de 89ste minuut de 1-2.

Dezelfde Emiel kreeg in de 90+ terecht een strafschop mee die door Matthew Coenraadts onberispelijk werd binnengeschoten 1-3. Bij het verlaten van het veld vonden een paar verdwaasde aanhangers van VV Gilze het nog nodig bier over de VV Oosterhout spelers te gooien. Biershampoo is duurder denken we dan maar.

Volgende week de thuiswedstrijd tegen VV Helvoirt de wedstrijd begint om 14.00 uur.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.