TSC – CHC SV 3-4 in de 94e minuut en 12 gele kaarten

Op 4 december, daags voor het grote Sinterklaasfeest, mocht de ploeg uit Den Bosch naar TSC afreizen. Wat waren die mannen fel en gebrand op een positief resultaat. Des te groter was de teleurstelling voor de Bosschenaren dat Tim Rubenkamp met een droge schuiver de 1-0 binnen schoof binnen 2 minuten .

Maar de inzet van die tegenstander was ongelooflijk . TSC zeker technisch sterker maar afgebluft op agressie tot op het randje. In de 30e minuut 1-1 en amper 5 minuten later 1-2 met een prachtige goal waar TSC doelman Bart van den Hoven niet geheel vrijuit ging. Gelukkig was het Bart Dirven die in de 40e minuut de 2-2 maakte. Bas Blokdijk miste zelfs de kans om TSC met de rust op voorsprong te zetten.

Na de thee een nog feller CHC dat na een grote inschattingsfout van de TSC doelman in de 10e minuut op 2-3 kwam. Nadat Bas Blokdijk en de spits van CHC het houtwerk op kwaliteit hadden getest was het Samuel van den Haspel die werd neer gelegd binnen de 16. Nassim Asrih schoot de strafschop onberispelijk binnen 3-3. De scheidsrechter had de gehele wedstrijd zijn handen vol om de zaak op orde te houden . CHC ging met 7 gele kaarten naar huis waaronder een voor hun coach , TSC kreeg er 5 en daarmee was alles gezegd. Toen de scheidsrechter aangaf dat er 7 minuten blessuretijd bij kwam was het gedaan met TSC . Aanval op aanval en dan tegen een counter oplopen .

Opnieuw bleek ook de grootste boosdoener vandaag beloond te worden met veel geluk in de 94e minuut werd de 3-4 nog gescoord . En dat het gezien hun inzet gekoppeld aan de nodige agressie maar ook weer niet echt gemeen , zeker in de 2e helft nog het meest verdiend was mocht zeker een feit genoemd worden . TSC leed de 2e thuisnederlaag dit seizoen , blijft mooi 2e maar staat op 5 punten achterstand inmiddels.

Zondag Trinitas Oisterwijk – TSC

Deze tegenstander uit het bijna mooiste dorp van Brabant staat klaar om TSC een warm onthaal aan te bieden. De ploeg staat op een mooie plaats in de subtop en zal dus een geduchte tegenstander worden. Na de 0-1 winst afgelopen zondag bij Hilvaria hebben hun de smaak van winnen te pakken. Het zou mooi zijn als TSC deze laatste wedstrijd van 2022 in winst kan omzetten zodat ze op 22 januari 2023 de draad weer mooi op kunnen gaan pakken.

HJ

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.