Doelpuntenfestijn TSC

Trintitas Oisterwijk – TSC 3-6

*correspondent Henk Jansen

TSC coach Ad Looymans moest zondag wel heel veel improviseren. Na de zware blessures van Marnix van der Velden, Ryan Snoeren, Tom Rijvers , Joury den Boogert en nu ook nog Nassim Asrih vielen er wel heel veel dragende spelers weg.
TSC heeft een brede selectie maar alleen met de aankomende talenten kom je er niet. Een stuk ervaring is zeker vereist .Gelukkig bleek eens te meer dat gretigheid en inzet veel, zo niet alles kan compenseren. Al in de 13e minuut kwam TSC op achterstand 1-0 . Gelukkig was dat van korte duur want amper 2 minuten later was het Nino Doelman die de gelijkmaker binnen wist te werken 1-1 .

Loon naar werken dacht de bijna altijd scorende Samuel van den Haspel die in de 21e minuut TSC op voorsprong wist te zetten 1-2 . Het spel golfde op en neer en nu was het weer aan Trinitas om de gelijkmaker te scoren in de 38e minuut 2-2 . Opnieuw was de beurt nu aan TSC en met name Nino Doelman zorgde ervoor dat TSC in ieder geval met een 2-3 voorsprong naar de thee kon.

Deze pauze kon de technische staf van TSC goed gebruiken om de zaken op orde te krijgen voor de 2e helft. Door 2 goals van Bas Blokdijk en 1 van Bart Dirven was het in de 89e minuut 2-6. Dat Trinitas in de 90e minuut nog de 3-6 kon scoren was ook voor hun een kleine beloning.

TSC 1 sluit 2022 prachtig af met een waar doelpunten festijn en kan niet anders dan blij zijn met zo’n brede selectie . Een mooie 2e plaats op de ranglijst is fantastisch om 2023 binnen te stappen. Grote complimenten aan de staf maar zeker ook aan de selectie voor hun prestatie in de eerste helft van dit seizoen. Nu de zeer welkome winterstop gaan benutten om in ieder geval een aantal spelers bij te laten komen van hun blessures.

Pas op 22 januari gaat TSC weer van start met een uitwedstrijd in loon op Zand tegen het plaatselijke Uno Animo.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.