Geldzorgen? Je staat er niet alleen voor.

Heb je zorgen over hoe je rondkomt, terwijl je al alles doet om te besparen? Heb je geen geld meer voor bijvoorbeeld de hoge energierekening, boodschappen of kleding? Het is niet raar dat je zorgen hebt, maar je staat er niet alleen voor.

Het hulpteam van de gemeente staat van maandag t/m donderdag klaar om jou te helpen. Het team kijkt samen met jou naar welke oplossingen en regelingen voor jou mogelijk zijn. Bel naar de gemeente op telefoonnummer 140162 en we zorgen ervoor dat het hulpteam je zo snel mogelijk terug belt.

Ook als je een zzp-er bent of ondernemer die privé in nood komt kun je de gemeente bellen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.