Wensboom weer klaar voor mooie wensen

Een muzikale middag in het zorgcentrum, een muurschildering bij de school, een laatste wens om naar zee te gaan die in vervulling gaat… Inmiddels is de Wensboom een begrip in Oosterhout. Sinds 10 december staat hij er weer. Klaar voor mooie wensen voor mooie mensen.

Zaterdag 10 december om 14.00 uur was de feestelijke opening van de Wensboom in Winkelcentrum Arendshof (voor brasserie ’t Arendsnest). Na het officiële openingsmoment speelde het Koningskwartet verschillende kerstliedjes bij de boom.

Mooie wens? Hang hem in de Wensboom!

Mensen kunnen tot begin januari hun wensen in de Wensboom hangen. Dat kan een wens zijn voor iemand die een zware periode doormaakt of iemand die een steuntje in de rug nodig heeft. De initiatiefnemers, ROTS (Rotaryclub Oosterhout-Regio) en Stichting Bruisende Binnenstad selecteren een aantal bijzondere wensen en gaan zich komend jaar inzetten om deze wensen echt in vervulling te laten gaan.

Santa Run Oosterhout Wensboom Oosterhout is een van de goede doelen van de Santa Run Oosterhout op 10 december as. Met behulp van deze opbrengst en de inzet van veel vrijwilligers kunnen hopelijk weer veel wensen uit de Wensboom worden vervuld.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.