Denk mee met de jury van de Cultuurprijs!

Stuur hen jouw kandidaten door!

Oosterhout leeft weer! 2022 was weer een jaar waarin de meeste culturele activiteiten weer tot uiting kwamen in het dagelijks leven van ons Oosterhouters. We mogen weer gewoon naar het theater, de bioscoop, het Parkfeest, Oosterhout Live en andere hoogtepunten. Er zijn dus weer genoeg kandidaten om uit te kiezen voor de Oosterhoutse Cultuur- of Stimuleringsprijs.

De jury van deze prijzen vraagt om jouw hulp.

Ken jij iemand, een vereniging, organisatie of een activiteit, waarvan jij vindt dat hij of zij de Cultuurprijs van de gemeente verdient, geef dat aan de jury door. De voorwaarden zij dat de kandidaten op een bijzondere manier bezig zijn met cultuur van Oosterhout. Daarnaast moet er een duidelijk verband met de gemeente Oosterhout zijn. Het wel belangrijk dat de winnaar gedurende langere tijd actief is en iets betekent voor Oosterhout. Dit is jouw kans om mee te bepalen wie deze waardering verdient.

Weet jij iemand, een groep of een activiteit, waarvan jij denkt dat ze echt een aanmoediging verdienen binnen de culturele omgeving van Oosterhout, geef die namen ook door en misschien krijgen zij als aanmoediging dan de Stimuleringsprijs,

Voordragen van kandidaten

Ken jij een persoon, stichting, vereniging, organisatie of activiteit waarvan je denkt dat die de Cultuur- of de Stimuleringsprijs prijs hoort te krijgen? Stuur dan een email naar cultuurprijs@theek5.nl of per post naar Cultuurprijs, Torenstraat 8, 4901 EJ, Oosterhout. Geef in je bericht duidelijk aan wie of wat je voordraagt. Probeer ook aan te geven waarom jij vindt dat de prijs naar jouw kandidaat hoort te gaan. Het is leuk als de voordracht met foto’s of filmpjes verduidelijkt wordt.

En dan?

Je kan jouw keuze insturen tot 15 januari 2023. Geef bij jouw aanmelding in ieder geval de reden op, waarom jij denkt dat hij of zij de prijs moeten winnen. Alle voordrachten worden dan beoordeeld door een vakjury. Zij zullen in overleg bepalen wie de winnaar van de Cultuurprijs wordt. De prijs zal voor 15 april 2023 worden uitgereikt.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.