Kinderen Kameleon brengen kerstwarmte

Vlak voor kerst vonden de kinderen van de OBS De Kameleon het belangrijk om de kerstwarmte te delen met de omgeving. Vrijdagochtend hebben de groepen van de school gezongen voor verschillende groepen ouderen in wijkcentrum De Slotjes.

De kleuters hebben verse koekjes gemaakt en deze prachtig versierd. Met de koekjes hebben zij groepen in het wijkcentrum verblijd, nadat zij voor de mensen daar gezongen hadden.

De afgelopen weken hebben de kinderen van andere groepen hun mooiste kerstwens op een kerstkaart gezet. Kerst is ook een periode om te delen en de kaarten zijn dan ook uitgedeeld aan ouderen en zieken in de buurt om hun Kerst net wat mooier en feestelijker te maken.

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.