Stroomstoring bedrijventerrein Tricorp, ORTS uit de lucht.

Op 28 december rond 08:00u is de stroom op bedrijventerrein Tricorp aan de Bredaseweg in Oosterhout uitgevallen door waterschade in een spanningskast. De oorzaak lijkt te komen vanuit een oude brandweer-waterleiding die lekt. Vroeger zat op het zelfde terrein de VOLT en daarna de PDM fabriek en die hadden een eigen bedrijfsbrandweer. Twee derde van het terrein zit zonder stroom.

Ook wij, de ORTS, die op Tricorp is gevestigd, zit zonder stroom. Daardoor is er tijdelijk geen geluid op ORTS radio en dus ook geen geluid achter de kabelkrant. De verwachting is dat de stroomvoorziening in de loop van vandaag wordt hersteld.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.