Ovationeel applaus Nieuwjaarsrevue

Vier avonden lang genoot het publiek in Theater De Bussel van de Oosterhoutse Nieuwjaarsrevue. Aan het eind klonk steeds een ovationeel applaus.

De spelers waren gehuisvest in het appartementencomplex het Koekoeksnest en het verhaal speelt zich af tijdens de corona periode. Een nog erg jonge Burgemeester Mark Buijs (Stijn van Uitert) duikt tussen de scenes steeds op om met zijn secretaresse zijn columns en een pakkende slogan voor Oosterhout te bespreken. Verder komen er pakjes- en maaltijdbezorgers langs. De bewoners spreken elkaar soms moeizaam via Zoom.

Een van de bewoners (Maurice Gerrits) droomt ervan om Prins Carnaval te worden. Hij is verkleed als nar en net voor de pauze als hij omgetoverd wordt tot prins en een prachtig carnavalslied inzet, komt een grote samengestelde Kaaiendonkse kapel het toneel op om het feest te ondersteunen.

Ook na de pauze wisselen mooie samenzang en solostukken zich af. Tot slot een grandioos applaus voor deze fantastische cast waarbij ook het uitstekende orkest niet onvermeld mag blijven.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.