Kaaiendonks CarnavalSpektakel: Maok ut mee!

De Stichting Oosterhoutse Gildefeesten organiseert op 12 februari de eerste editie van het Kaaiendonks carnavalSpektakel.

Het belooft een carnavalesk en muzikaal spektakel te worden van, voor en door carnavalsvierders van alle leeftijden. Speciaal voor dit spektakel is een uniek Kaaiendonks CarnavalSpektakel Orkest samengesteld onder leiding van Waldo van Wijk met meer dan 50 muzikanten van diverse Kaaiendonkse kapellen.

Zij brengen klassiekers van alle tijden zoals Bloemetjesgordijn en Brabant, waarvan deels met een zanger(es). De muziek wordt afgewisseld met diverse carnavaleske intermezzo’s, waaronder een optreden van een van de beste tonpraoters van Brabant!

Het Kaaiendonks CarnavalSpektakel is op 12 februari 2023 vanaf 14.00 uur in Theater De Bussel aan de Torenstraat in Kaaiendonk.

De entreeprijs van 19,56 euro is een knipoog naar het eerste jaar modern carnaval in Oosterhout en is inclusief twee consumpties.

Goed om verder te weten: een deel van de kaarten wordt ingezet in de strijd tegen eenzaamheid onder Oosterhoutse ouderen. Kaarten zijn verkrijgbaar via deze link: https://www.theaterdebussel.nl/…/Kaaiendonks…

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.