Kaartverkoop voor KAAIkapot gestart.

Vanaf vrijdag 13 januari 11:11 uur zijn de kaarten te koop.

Na 2 winters van afwezigheid en een zomerse editie meej Pinksteren heeft KAAIkapot ut wir te pakke! Op vrijdagavond 3 februari 2023 opent Café de Kloek de deuren voor alle jongeren van Kaaiendonk.

Aldus de organisatie belooft het er ‘eentje te worden voor in de boeken’. DJ Sjoerd draait de avond aan elkaar en uiteraard laten huisdj’s De Partytigers dit feestje niet aan zich voorbij gaan. Barry Fest & De Mike, bekend van de hits ‘Vamos a la Playa’ en ‘Ferry de Roze Flamingo’ zetten de tent volledig op z’n kop en ook Kaaiendonks trots De Wèggooiers ontbreken niet op de line-up.

Anders dan voorgaande jaren richt KAAIkapot zich dit jaar op jongeren tussen de 12 en 15 jaar oud. Tijdens de avond wordt er geen alcohol geschonken. KAAIkapot wordt mede mogelijk gemaakt door JONG, Café de Kloek en OCS De Smulnarren.

Kaartjes à 7,50 euro per stuk zijn vanaf vrijdag 13 januari om 11:11 uur digitaal verkrijgbaar via https://www.eventbrite.nl/…/tickets-kaaikapot-2023…. Het aantal is beperkt, dus zorg dat je er op tijd bij bent, want op is op en bijzijn is meemaken!

Instagram: kaaikapot_oosterhout Tiktok: ocsdesmulnarren

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.