Stand Up Comedy in De Schelleboom

Het is weer tijd voor een nieuwe editie van dé Stand Up Comedy middag van Oosterhout.

Op zondag 22 januari bestijgen 7 beginnende en ervaren comedians het podium van De Schelleboom voor een humorvolle open microfoon middag. Saïd El Hassnaoui is zoals vertrouwd de Master of Ceremony van de middag.

Zet zo’n groepje comedians bij elkaar, geef ze een microfoon en zie hoe ze stuk voor stuk in razend tempo hun nieuwste en verrassendste grappen op je afvuren! MC Saïd brengt weer een heel legertje talenten mee.

Benieuwd naar wat je verder dit seizoen aan grappenmakers kunt verwachten? Kom dan zeker kijken want in deze line up staan Klaas Prins, Ghislaine van der Nat en Jose Schuringa. Alle drie staan zij later dit seizoen avondvullend in De Schelleboom. Zij gaan keihard hun best doen om jou te overtuigen kaartjes te kopen voor deze voorstellingen.

Zondag 22 januari | aanvang 14:00

Kaartjes zijn te reserveren via www.deschelleboom.nl, telefonisch of via whatsapp.

Bij elk kaartje is koffie/thee vooraf & een drankje inbegrepen,

De Schelleboom | Mathildastraat 37a | 0162-437165 (ook voor whatsapp)

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.