Kaaiendonks CarnavalSpektakel in de Bussel

Stichting Oosterhoutse Gildefeesten organiseert voor de allereerste keer het Kaaiendonks CarnavalSpektakel op 12 februari a.s. De ultieme muzikale opwarmer op de zondag voor carnaval!

Muzikaal spektakel voor jong en oud, met ook zitplaatsen beschikbaar!

Het belooft een carnavalesk en muzikaal spektakel te worden van, voor, en door carnavalsvierders van alle leeftijden. Speciaal voor dit spektakel is een uniek Kaaiendonks CarnavalSpektakel Orkest samengesteld onder leiding van Waldo van Wijk met meer dan 50 muzikanten van diverse Kaaiendonkse kapellen. Zij brengen klassiekers van alle tijden zoals Bloemetjesgordijn en Brabant, waarvan deels met een zanger(es). De muziek wordt afgewisseld met diverse carnavaleske intermezzo’s, waaronder een optreden van een van de beste tonpraoters van Brabant!

Hoewel het grootste gedeelte van de kaarten als staplaats in de zaal wordt verkocht is er ook een beperkt aantal zitplaatsen op het balkon. Het balkon is bereikbaar met een lift, maar er dienen nog wel een klein trapje genomen te worden om de zitplaats te bereiken. Wat ook nog goed is om verder te weten: een deel van de kaarten wordt ingezet in de strijd tegen eenzaamheid onder Oosterhoutse ouderen.

Het Kaaiendonks CarnavalSpektakel is op 12 februari 2023 vanaf 14.00 uur in de Grote Zaal van Theater De Bussel aan de Torenstraat in Kaaiendonk. Het officiële programma duurt ongeveer tot 16.30 uur waarna er een gezellige after-party in de foyer zal plaatsvinden met DJ NéNé. De entreeprijs inclusief 2 consumpties is 19,56 euro met een knipoog naar het eerste jaar modern carnaval in Oosterhout. Balkonkaarten zijn alleen verkrijgbaar via de website van Theater de Bussel. Kaarten voor een staplaats zijn te koop via de website van Theater de Bussel en bij de Oosterhoutse Feestwinkel in Winkelcentrum Arendshof.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.