Snotnarrenbal 5 februari

Snotnarren en Snotnarrinnekes opgelet, het Snotnarrenbal komt er weer aan! Op zondagmiddag 5 februari staat jullie eindelijk weer een kei gezellig voorproefje te wachten in aanloop naar carnaval. Zorg dat je het helemaal ‘te pakke’ krijgt of steek jouw vriendjes en vriendinnetjes aan met het carnavalsvirus!

In La Cantina wordt op zondagmiddag 5 februari van 13:30 tot 17:00 uur een geweldig kindercarnavalsfeest georganiseerd voor alle Snotnarren van 0 t/m 12 jaar.

Er is muziek van jeugdkapellen, er zijn leuke spelletjes en gratis limonade & popcorn voor alle kinderen. Natuurlijk zijn ook Prins Mienus en Jeugdprins Kaaike aanwezig. Tijdens een heuse meet & greet kun je zelfs met hen op de foto! Het kan natuurlijk zijn dat jij meer fan bent van andere superhelden of sprookjesprinsessen… Ook daar is aan gedacht! Spiderhero en prinses Assepoester zijn namelijk ook van de partij op het Snotnarrenbal.

Wil jij dit feest niet missen? Vraag dan snel aan jouw papa(’s) en/ of mama(‘s) om zondagmiddag 5 februari in de agenda te zetten, kies je allermooiste verkleedkleren uit en kom met al je broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes gezellig naar het Snotnarrenbal! Tot dan!

Het Snotnarrenbal

Datum: Zondag 5 februari

Locatie: La Cantina

Tijd: 13:30 – 17:00 uur

Voor: Alle kinderen van 0 t/m 12 jaar Entree: GRATIS

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.