VV Oosterhout overleeft aanvalsstorm SVSSS

Afgelopen zondag speelde VV Oosterhout een uitwedstrijd tegen VV SVSSS uit Udenhout. Een wedstrijd die vanuit Oosterhouts perspectief bekeken nooit een wedstrijd werd. Oorzaak Timo Schollaard kreeg na te wild inkomen op Matthijs van Ingen direct rood van Manuel Lopes, zowel in het veld als daarbuiten waren de meningen over de kaart verdeeld. Lopes was echter de baas en hij bepaalde rood, hij floot overigens een redelijke pot. Door afwezigheid van Rodney Schrauwen stond, de debuterende, Michel Chroniowski onder de lat. Michel keepte een meer dan verdienstelijke partij en hij zorgde ervoor dat VV Oosterhout een punt overhield aan deze ongelijke strijd.

Tot de rode kaart van Timo had VV Oosterhout het beste van het spel. VV Oosterhout probeerde met verzorgd voetbal de aanvalsstellingen te betrekken. Met name in de 13e minuut leverde dit een tweetal kansen op voor Jonathan Yuya jammer genoeg kwam hij niet tot scoren. SVSSS hanteerde vooral de lange bal van achteruit om zo de aanvalslinie in stelling te brengen. In de 21ste minuut resulteerde dit in de eerste kans voor Jelle van den Bijgaart, zijn schot ging rechts naast. In de 45ste minuut had Sandro nog een kans maar zijn schot verdween over het vijandelijke doel.

In de tweede helft werd het vooral tegenhouden van Oosterhoutse zijde en dit deden zij met verve al waren er een paar schoten van SVSSS die door de paal en de lat gekeerd werden. Het was met name Michel die een paar keer een mooie redding verrichtte en VV Oosterhout op de been hield. In de loop van de tweede helft wisselde Stijn Biemans Sandro Ariza voor Martijn Schepers, Diae Abjij voor Joël de Vos en Wahid Abdoulaije voor Emiel van Pelt. Na 95 minuten floot Lopes voor het einde. Eindstand 0-0 en daar was VV Oosterhout mee in zijn nopjes. Volgende week de uitwedstrijd tegen Uno Animo uit Loon op Zand aanvang 14.00 uur

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.