Voorrondes ‘De Nieuwe Strot’ van start

Zaterdag 4 en zondag 5 februari zijn de voorrondes van ‘De Nieuwe Strot’ te beluisteren en live te zien in de Cultuurmakerij in Oosterhout. Er zijn twee dagen voor uitgetrokken omdat de belangstelling voor de leukste zangwedstrijd van West-Brabant overweldigend is.

In eerdere uitgaven was de naam nog de ‘Strot van Oosterhout’, vanwege de belangstelling werd het ‘De Nieuwe Strot’ om ook op deze manier kandidaten te kunnen werven in Brabant ( en omgeving ).

De kandidaten komen o.a uit Tilburg, Giessen, Rhenen, Berkel Enschot, Gilze en Rijen, Oosterhout en zelfs uit Antwerpen.

Heel divers qua repertoire, er zijn ook singer songwriters die zich hebben ingeschreven. Als de voorrondes zijn afgerond volgt de halve finale met live-band in Theater de Bussel op 15 april en de grote finale op zondag 14 mei, wederom in de Bussel. De winnaar verdient een live optreden met The Talentband op de zondagmiddag in het grote park tijdens het Parkfeest. Ook wordt er een demo opname aangeboden in de Swamp Muziek Studio in Raamsdonk.

De voorrondes starten om 15.00 uur en de entree is gratis. De Cultuurmakerij is gevestigd in de Galvanitasfabriek achter de Houthallen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.