Tonpraoter Frans Bevers op het Kaaiendonks CarnavalSpektakel

De eerste editie van het Kaaiendonks CarnavalSpektakel op 12 februari belooft een muzikale middag vol topentertainment te worden! Zo zal de bekende Brabantse Tonpraoter Frans Bevers een optreden verzorgen en de zaal laten schuddenbuiken van het lachen!

Kaaiendonks CarnavalSpektakel

Op zondag 12 februari, de zondag voor carnaval, organiseert de stichting Oosterhoutse Gildefeesten de allereerste editie van het Kaaiendonks CarnavalSpektakel. Naast de muzikale topmiddag met een orkest van 50 muzikanten uit diverse Kaaiendonkse kapellen, heeft de organisatie nog veel meer in petto!
Zo zijn er een aantal carnavaleske intermezzo’s in het programma opgenomen, waaronder een optreden van de bekende Brabantse Tonpraoter Frans Bevers.

Tonpraoter Frans Bevers

Frans Bevers brengt als Ciske al meer dan 30 jaar humor op maat. De veelzijdige Brabantse entertainer heeft met zijn gevatte en droge humor naar eigen zeggen de lach aan de kont hangen. Nooit kwetsend of scheef, want Ciske heeft de lijfspreuk “Je mag iedereen schetsen, maar nooits kwetsen’. Niet voor niets dat hij een Zilveren Onderscheiding mocht ontvangen van de Federatie Europese Narren en dit jaar in de finale staat van de Brabantse Kampioenschappen Tonpraoten in Valkenswaard.

Voor jong en oud

Natuurlijk is het al erg gezellig om een leuke carnavalsmiddag te hebben. Maar nóg leuker is het om dit spektakel te vieren met mensen die hun huis nog maar amper uitkomen. Daarom worden er maar liefst 100 kaarten beschikbaar gesteld aan eenzame ouderen, zodat zij ook een gezellige middag kunnen beleven. Bovendien wordt het complete Kaaiendonks CarnavalSpektakel live gestreamd naar de Kaaiendonkse verzorgings- en bejaardentehuizen. Ook daar zullen de muziek, de liefde en de gein voelbaar moeten zijn! Bovendien gaat een afvaardiging van onze stichting met de Oosterhoutse zanger Moreno van Rijthoven on tour langs deze centra voor een live optreden, waarbij we uiteraard ook een borreltje zullen schenken. Zo hopen we deze oudere medemens een gezellige middag te bezorgen.

Koop nu je kaart!

Voor het carnavaleske bedrag van 19,56 euro (met een knipoog naar het eerste georganiseerde na-oorlogse carnaval) ben je er al bij. Bovendien zitten er twee consumpties bij de entreeprijs inbegrepen, dus dorst hoef je ook niet te hebben! Kaarten zijn te bestellen via de website van Theater de Bussel of koop je kaart bij de Oosterhoutse Feestwinkel in winkelcentrum Arendshof.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.