TSC allerlei

Ledenvergadering !

Het is zover. Zoals iedereen inmiddels wel had meegekregen zat het TSC de laatste maanden bestuurlijk even niet mee. Toch was het nooit een stuurloos schip. Met name een compliment voor het afgetreden bestuur die gelukkig tot op de dag van vandaag de zaak draaiende hield. Op 13 februari a.s. om 19.30 uur worden dan een aantal kandidaten voor gedragen voor zowel het nieuw te vormen bestuur als wel voor de Raad van Toezicht . We hopen op een grote belangstelling van de leden zodat er daarna weer een krachtig en door alle leden gedragen bestuur mag komen. Op de website van TSC zal de komende week zondermeer info komen zodat eenieder zich voor kan bereiden voor die vergadering.

TSC – Rijen .

Wat gaat de tijd snel, de eerste return van deze competitie stond alweer voor de deur. En wat voor een , de ouderwetse derby is altijd een spannend gebeuren. TSC had in Rijen eerder dik verdiend en royaal gewonnen met 0-4. Vandaag zou het echter anders lopen. Een leuke spannende pot met een sterk en goed spelend Rijen. Dankzij de lat de paal en een uitstekende doelman Bart van den Hoven van TSC bleef Rijen op 0 goals steken . Daar tegenover wel een gevaarlijk TSC dat met name via Bart Dirven op 1-0 kwam na 20 minuten met een prachtige krulbal in de rechter bovenhoek . Natuurlijk kreeg ook Bas Blokdijk weer de nodige kansjes maar zijn inzetten belanden bij de Warande op de tennisbanen deze middag . Ook TSC trof de paal , had de handen achterin meer dan vol maar bleef overeind mede dankzij Jurendel Dorand die uit ging groeien tot man off the match . Het verdedigde uit man en macht de minimaal verkregen voorsprong met verve. Natuurlijk heb je dan wel eens geluk nodig . Soms zit het mee en soms zit het tegen . Vandaag was TSC absoluut de gelukkigste en kon het de 3 punten bijschrijven . Dat Rijen met dit team en deze inzet ook nog de nodige punten gaat pakken lijkt me duidelijk . Uiteindelijk kan TSC met de 3 punten op zak bij blijven in de achtervolging op koploper Emplina . Over 3 weken gaan we weer verder en komen er weer lang geblesseerde spelers terug in de selectie . Zeker hard nodig zonder de huidige spelers tekort te doen. Wil je mee blijven doen om de prijzen dan gaat de strijd na de carnaval echt beginnen .

SSW – TSC zaterdag

TSC speelde eerder thuis met 1-1 gelijk en ging voor een nog beter resultaat. Het moest ook wel want op een 3e plaats van onder wil je op het eind van de competitie niet meer staan . De pupillen van Jelle Rompa speelde een prima partij tegen een goed voetballende tegenstander. De beste kansen waren voor TSC maar waarbij de doelman van SSW zich regelmatig wist te onderscheiden met pracht keeperswerk .Na de 1-0 uit een vrije trap was het snel weer gelijk 1-1 door topschutter Stefan Kok . Helaas ook de 2-1 werd er een uit een vrije trap . wel heel positief was de rentree van Raoul de Vos . Hij die na 15 maanden blessureleed weer van de partij was en ook nog eens en perfecte wedstrijd speelde. Gezien het vertoonde spel en de come back van Raoul zou TSC de komende tijd best wel eens meer punten kunnen gaan pakken.

Carnaval bij TSC .

Haal uw feest kledij en dat van uw kinderen alvast maar tevoorschijn. De zaterdag met carnaval is er weer van alles te doen bij onze club. Van een bingo voor de kleintjes tot wedstrijden onderling voor de grotere jeugd en veteranen. Dit alles met als doel om daarna gezamenlijk een groots carnavalsfeest te gaan vieren . In de dan prachtig omgetoverde leuttempel zoals de kantine dan voor een paar dagen heet .En vergeet vooral niet uw vrienden en kennissen mee te brengen ook zij zijn weer van harte welkom . Voor het eerst weer sinds jaren wordt er een grote opkomst verwacht .

Groot en geweldig nieuws.

Eindelijk was het weer zover. Tiener Owen van Arendonk de jongen die op veel te jonge leeftijd werd overvallen door de meest verschrikkelijke ziekte die ja maar kan treffen stond weer in het veld. Met zijn team de jongens JO13 speelde hij zowel op zaterdag (competitie ) als op zondag . De voorwedstrijd tegen vv Rijen was er een om van te smullen . En wie scoorde er weer zowel op zaterdag als op zondag ? Juist , u had het al geraden Owen van Arendonk was de maker van een van de goals . Wat was iedereen dolgelukkig en blij , niet in het minst zijn ouders die al die tijden door diepe dalen zijn moeten gaan . Vandaar ook dat hij met zijn team deze week in de krant mogen . Ook zijn elftal genoten hebben hem al die tijd geweldig gesteund . Wat kan de voetbalsport toch ook verbroederen !! Geweldig toch ?

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.