ORTS en Oosterhout Nieuws leveren financiële bijdrage aan CarnavalSpektakel

Het Kaaiendonks CarnavalSpektakel aanstaande zondag in Theater de Bussel wordt mede mogelijk gemaakt door de Grote Oosterhoutse Blijf Binnen Bingo.

Blijf Binnen Bingo

In april en mei 2020 presenteerden Ad van de ORTS en Jeroen van Oosterhout Nieuws samen de Grote Oosterhoutse Blijf Binnen Bingo. “De reeks uitzendingen was bedoeld om op woensdagavond verstrooiing te bieden tijdens de lock-downperiode”, zo legt Ad van de ORTS uit. “Daarnaast wilden we de lokale ondernemers een hart onder de riem steken door bij hen prijzen te kopen en extra reclame te maken op de bingokaarten en tijdens de uitzending zelf”, zo vult Jeroen van Oosterhout Nieuws hem aan. En vele Oosterhouters zaten dan ook iedere woensdagavond met de bingokaarten voor de buis om mee te spelen om bijvoorbeeld een cadeaubon van een lokale ondernemer of een boodschappenpakket.

Binnen Oosterhout was de Blijf Binnen Bingo al snel een groot succes. Ad: “Dat het zo’n succes zou worden hadden we echt nooit verwacht toen we hiermee begonnen. Op een gegeven moment waren de Bingokaarten bij een van de drie Jumbo filialen zelfs helemaal uitverkocht!” Tijdens de laatste uitzending werd er zelfs een fiets weggeven! Daarnaast heeft het mediaduo de belofte gedaan dat met de opbrengsten van de Blijf Binnen Bingo iets goeds voor de gemeenschap zou worden gedaan in het verlengde van de Blijf Binnen Bingo. Jeroen: “We hadden nooit bedacht dat er zoveel geld over zou blijven, maar hierdoor kunnen we wel nog iets terugdoen voor onze trouwe bingospelers.”

Bijdrage CarnavalSpektakel

Aanstaande zondag wordt door Stichting Oosterhoutse Gildefeesten de eerste editie van het Kaaiendonks CarnavalSpektakel georganiseerd. Dit feest is voor een belangrijk deel opgezet in de strijd tegen eenzaamheid onder Oosterhoutse ouderen.
Ad: “Mede dankzij de opbrengsten van de Oosterhoutse Blijf Binnen Bingo zijn er 100 eenzame ouderen via Stichting Met je Hart en Senioren Collectief Oosterhout uitgenodigd om naar het Spektakel te komen. Naast een gratis entreekaart krijgen zij ook allemaal twee consumptiebonnen. Zo gaat een deel van de opbrengsten terug naar een maatschappelijk goed doel. Jeroen vult aan: “En zelfs na deze fikse bijdrage zit er nog een restbedrag in ons potje. Daar zullen we op een later tijdstip nog een bestemming voor zoeken. Maar het is duidelijk dat deze bijdrage alvast goed besteed is!”

Wil jij ook naar het Kaaiendonks CarnavalSpektakel? Koop dan je kaart via de website van Theater de Bussel of bij de Oosterhoutse Feestwinkel.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.