Uitzending Kaaiendonks CarnavalSpektakel op de ORTS

De eerste editie van het Kaaiendonks Carnavalspektakel wordt vanaf vanavond 18.00 uur in drie delen uitgezonden op ORTS Televisie.

Kaaiendonks CarnavalSpektakel

Voor wie deze gezellige carnavalsmiddag nog eens wil herbeleven of wil zien wat hij of zij afgelopen zondagmiddag geeft gemist wordt de eerste editie van het Kaaiendonks CarnavalSpektakel uitgezonden op ORTS Televisie. Op 14, 15 en 16 februari kun je op de lokale zender kijken naar de driedelige registratie die Theater de Bussel in samenwerking met de Stichting Oosterhoutse Gildefeesten maakte van dit evenement. De uitzendingen starten steeds om 18.00 uur en gaan daarna mee in de carroussel van de ORTS. Tijdens carnaval zullen de uitzendingen nog eens worden herhaald.

Speciaal samengesteld orkest

De basis van het programma was de perfect uitgevoerde muziek gespeeld door het CarnavalSpektakel Orkest onder leiding van Waldo van Wijk. Maar lieft 50 Kaaiendonkers uit verschillende kapellen en bandjes hebben maandenlang gerepeteerd voor deze middag. Zij werden bijgestaan door een groep mooie zangers en zangeressen, waardoor het ene oude carnavalsliedje met zang werd uitgevoerd en een ander liedje zonder. Ook de carnavaleske act ‘Ricardo de Ronde’ van Jaap Oomen zal worden uitgezonden. De ORTS Televisie is te vinden op KPN kanaal 1352 en Ziggo kanaal 41. Je kunt ook kijken via de onderstaande link.

KLIK HIER om online naar de ORTS te kijken

Bron: Oosterhout Vandaag

(CvT,2023)

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.