Ook On The Edge & Crazy Little Things op Parkfeest 2023

Op 2, 3 en 4 juni 2023 is het Slotpark hét podium voor de 25ste editie van het Parkfeest Oosterhout. Uiteraard wordt dit jubileum op spectaculaire wijze gevierd. Vandaag zijn de laatste twee tribute bands bekend gemaakt, waarmee het vrijdag programma helemaal compleet is! Dit wordt weer een spetterend feest!

Eerder lieten Parkfeest Oosterhout al weten Sticky Fingers, Present Danger en Rondje Doe Maar te mogen verwelkomen op de tribute night op vrijdagavond 2 juni. Daar voegen zij nu nog twee knallers van tribute bands aan toe:

Crazy Little Things neemt je mee op reis door het tijdperk waarin Queen zich ontwikkelde tot misschien wel de beste rockband aller tijden.

Alle tophits zoals ‘Killer Queen’, ‘Somebody To Love’ en ‘Bohemian Rhapsody’ komen langs. De leden van de band zijn stuk voor stuk diehard Queen-fans, wat duidelijk hoorbaar is. Bombastische sound, oog voor detail en ingenieuze koorarrangementen verpakt in een wervelende liveshow. Met groot respect voor Queen eren Crazy Little Things hun helden. “Je kunt alles doen met mijn muziek, maar maak me niet saai”, was een van de laatste woorden van zanger Freddie Mercury. Queen is nog steeds hot, voor jong en oud!

De Oosterhoutse U2 tributeband On The Edge weet de nummers en hits van U2 feilloos na te spelen zodat deze goede herinneringen gegarandeerd opgeroepen worden. Klassiekers als ‘I will Follow’, ‘Vertigo’ en ‘Sunday Bloody Sunday’ geven je zo’n lading energie en enthousiasme dat je niet anders kan dan de band volgen. Natuurlijk komen nummers als ‘Beautifull day’, ‘Bad’, ‘Where the streets have no name’ en ‘One’ voorbij. In hun dynamische liveshow worden alle opzwepende meezingers afgewisseld met krachtige rocknummers en prachtige ballades.

On The Edge is een zeer ervaren U2-Tributeband. Ze brengen een geweldige licht- en videoshow mee zodat de beleving echt 100% is. Deze band levert absolute topkwaliteit als het gaat om de muziek en de show van U2. Beleef het mee op vrijdagavond 2 juni!

Vrienden van het Parkfeest

Voorheen kon je jarenlang “Festifan” zijn! Maar vanaf deze 25e editie van het Parkfeest, kun je je “Vriend van het Parkfeest” noemen!

Als Vriend van het Parkfeest steun je het festival met een jaarlijkse donatie van 25 euro. Hiermee help je Stichting Parkfeest Oosterhout, om elk jaar een prachtig festival te organiseren, voor én door Oosterhout; georganiseerd door vrijwilligers, en elk jaar met een aantal Oosterhoutse goede doelen.

Naast dankbaarheid ontvang je als Vriend van het Parkfeest elk jaar een unieke pin en kun je gebruik maken van nog veel meer extra’s. Hierover hoor je gedurende het jaar meer. Kijk voor meer informatie op de website van Parkfeest Oosterhout.

Tickets

Tickets voor het Parkfeest zijn te koop op parkfeest.nl/tickets.

Het Parkfeest is opgericht voor goede doelen in Oosterhout. Van elk verkocht ticket gaat er één euro naar een door jou geselecteerd goed doel. In de ticketshop kun je aangeven naar welk goed doel jouw bijdrage mag gaan.

De goede doelen van dit jaar zijn:

– Stichting De Mienushal

– Stichting Inloophuis Poppy’s

– Stichting Voedseltuin Oosterhout

In de ticketshop kun je ook alvast consumptiemunten kopen.

De ticketprijzen zijn:

Passe-partout: € 52,50

Vrijdagticket: € 19,50

Zaterdagticket: € 42,50

Zondag: Vrije toegang

Bron: Oosterhout Vandaag

(CvT,2023)

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.