TSC heeft een nieuw bestuur !

Gelukkig kun je wel zeggen . Zo’n grote actieve vereniging kan nu eenmaal niet functioneren zonder de juiste mensen aan het roer. Bijzonder blij en trots was de gehele club dat de in het najaar afgetreden mensen de club bleven leiden. De afgelopen maanden heeft de Raad van Toezicht alles in het werk gesteld om nu in het begin van 2023 een nieuw bestuur voor te kunnen stellen.

De bijzonder grote opkomst tijdens de afgelopen week gehouden ledenvergadering zegt alles over de binding binnen de club. En dat het ook allemaal heel positief ging verlopen had alles te maken met de gedachten dat TSC vooruit moet. Elk aanwezig lid op die avond was daarvan wel overtuigd, mouwen omhoog , elkaar helpen en ondersteunen .

Nadat de nieuwe kandidaten waren voorgesteld konden de leden hun stemmen gaan uitbrengen . Het resultaat , de nieuwe voorzitter van TSC is geworden Derk Mathon . In het dagelijkse leven directeur en eigenaar van Goudsmederij Mathon aan de Keiweg 3b in Oosterhout. Tevens al jaren lid van deze mooie club . Dus voor de meeste een heel bekende bijna 50 jarige man die alles over heeft voor zijn TSC . Hij zal worden bijgestaan door Hans van Dorp die de functie van penningmeester onder zijn hoede gaat nemen. Adrie van Arendonk eerder voorzitter zal als ondersteunend bestuurslid verder gaan .Christel Imbos zal de secretariële functies gaan waarnemen.

Deze 4 wijze mensen gaan weer ondersteund worden door de Raad van Toezicht. Daar waar vanaf nu Marcel Willemsen voorzitter wordt. Deze 60 jarige man was jarenlang wethouder in Oosterhout . Heeft heel veel bestuurlijke ervaring en weet zich gesteund door Bas van Leeuwen en een paar ervaren ondernemers zoals Jenny van den Berg en Marc Steevens .

Daarbij zijn en waren er bij TSC gelukkig al diverse commissies die elk hun eigen taakveld hebben .Gelukkig zijn daar weinig veranderingen in gekomen. Nog mooier een aantal mensen uit het vorige bestuur gaan zich daar nu nog meer met bezig houden. Dus al met al mag TSC gelukkig en blij zijn dat er weer een aantal mensen zijn die de vereniging willen gaan ondersteunen in raad en daad.

Bron: HJ/TSC

(CvT,2023)

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.