Buiten expositie VASTWEL

In de kloosterdreef is door VASTWEL een bijzondere buiten expositie ingericht.

Een 15 tal leerkrachten/docenten uit het basis- en voortgezet onderwijs in Oosterhout, zijn geportretteerd alsof ze voor de klas staan.

Ze hebben een brief aan een (of meerdere) leerling (en) geschreven die een bijzondere plek heeft verworven op een verbijsterende dan wel verwonderde manier. De reactie van de leerling zie je terug in de creatieve verwerking van het portret van hun docent/leerkracht.

Dus naast de foto van de leerkracht is de brief en de creatieve reactie van de leerling te zien. De foto’s van Hans Keur van VASTWEL is een van de activiteiten in de vastenperiode van het Leer- en Inspiratiehuis van het Sint Catharinadal

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.