Evenement Lentekriebels vijf weken lang in Oosterhout

Binnenstad komt tot bloei

De lente is begonnen, en dat zie en voel je overal in de binnenstad van Oosterhout. Van 25 maart tot en met 22 april is er in de stad van alles te zien en te beleven: gratis activiteiten, zoals straattheater, een kinderkapsalon, schminken, bezoekers worden verrast met fleurige bloemen, en een Mystery Shopper kan zomaar jouw aankoop voor je afrekenen. Bovendien maken bezoekers kans op prachtige prijzen.

Een tiental acts tovert de binnenstad op zaterdagmiddag 25 maart en koopzondagmiddag 26 maart om tot een plek waar de lente je tegemoetkomt. Bezoekers kunnen op zaterdag op de foto met de lieve bloemenmeisjes en op zondag met de bloemenkoningin en haar lente-elfjes. Liever samen met je vriend of vriendin op de foto? Kom dan op zaterdag naar de stad en neem plaats in de groene hippe retro volkswagenbus, Dr Green. In de bus vind je leuke rekwisieten, natuurlijk helemaal in het lentethema. De fotostrip mag je mee naar huis nemen. Vergeet niet om jouw leukste fotostrip te delen op social media en misschien win jij wel een gave prijs!

Lente op je bol

De tweeling Joke & Toke deelt prachtige bloemen uit van lokale bloemisten uit het centrum. Liever de lente op je bol? Breng dan een bezoekje aan de kinderkapsalon. Of ga je voor een unieke karikatuur van jezelf? Het kan allemaal. Het winkelend publiek kan de ogen uitkijken als de Big Roses op hoge stelten langslopen en een prachtig versierde gouden koets langsrijdt. Wie helpt mee de grootste reuzezeepbel van Oosterhout te maken? En welk kind gaat met een mooi gevouwen bloemenballon, een glittertattoo of een prachtig geschminkt gezicht naar huis? De mobiele acts wisselen in verschillende sets van locatie, zodat de gehele binnenstad in lentesfeer is.

Ook in april

Ook op zaterdagmiddag 1, 8, 15 en 22 april is de binnenstad in lentesfeer en wordt het winkelend publiek elke week getrakteerd op nieuwe fleurige, vrolijke, grappige, muzikale verrassingen. Elke week is het volop genieten. Laat die lente maar komen, want Oosterhout is er klaar voor!

Fotowedstrijd

Aan de bezoekers van het evenement Lentekriebels stellen ondernemers uit de binnenstad prachtige prijzen beschikbaar. Maak je allermooiste foto tijdens Lentekriebels, plaats deze op jouw social media, tag @fijnoosterhout, en voeg de hashtags #fijnoosterhout#lentekriebels toe. Volg de socials van Fijn Oosterhout op Facebook en/of Instagram en wie weet word jij één van de winnaars. Eind maart en eind april worden de winnaars bekendgemaakt op de socials van Fijn Oosterhout. Ze mogen hun prijs op gaan halen bij de winkelier of horecazaak in de binnenstad die de gewonnen prijs beschikbaar stelt.

Het evenement Lentekriebels, dat is ook het fijne van Oosterhout!

Lentekriebels is te bezoeken op zaterdag 25 maart, koopzondag 26 maart, zaterdag 1, 8, 15 en 22 april van 13:00 tot 17:00 uur. Het uitgebreide programma vind je in de UITagenda op www.beleveninoosterhout.nl/lentekriebels

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.